top of page
DSC04264_edited.jpg

BENVINGUTS ALS COWBOYS DE LA SELVA

Les rutes eqüestres són, indubtablement, una de les maneres de conèixer nous territoris i noves  zones properes o llunyanes. Valls, muntanyes, volcans, deserts, platges i poblacions ofereixen una nova perspectiva quan es realitzen sobre un cavall. El turisme eqüestre  ens regala una oportunitat per tornar a sentir-nos en harmonia amb la natura i la cultura oferida per cada territori en la seva màxima plenitud. Tot un fenomen basat en la confiança mútua entre genet i cavall. Un cavall que és alhora fort, lleuger i resistent, capaç de traslladar-nos a llocs de somni. Animals admirables, en condicions físiques immillorables, disposats a fer-nos descobrir l'emoció de l'aventura en les variades rutes de turisme eqüestre que travessen Catalunya i arreu del món.

RUTES

 

 Seguint un calendari de dates establert per l'Associació, s'organitzen rutes eqüestres a diferents zones del nostre País.

Una o dos vegades l'any s'organitzen viatges i estades de turisme eqüestre internacional.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
D'ON SOM?

 

La Seu de l'Associació és a la població d'Anglès a la comarca de La Selva (Girona, Catalunya). La majoria de sòcies i socis són del País i d'altres de països estrangers. 

Si t'agraden les bones aventures eqüestres i compartir vivències no ho dubtis, contacta i t'informem.

bottom of page