DSC04264_edited.jpg

BENVINGUTS ALS COWBOYS DE LA SELVA

Les rutes eqüestres són, indubtablement, una de les maneres de conèixer nous territoris i noves  zones properes o llunyanes. Valls, muntanyes, volcans, deserts, platges i poblacions ofereixen una nova perspectiva quan es realitzen sobre un cavall. El turisme eqüestre  ens regala una oportunitat per tornar a sentir-nos en harmonia amb la natura i la cultura oferida per cada territori en la seva màxima plenitud. Tot un fenomen basat en la confiança mútua entre genet i cavall. Un cavall que és alhora fort, lleuger i resistent, capaç de traslladar-nos a llocs de somni. Animals admirables, en condicions físiques immillorables, disposats a fer-nos descobrir l'emoció de l'aventura en les variades rutes de turisme eqüestre que travessen Catalunya i arreu del món.

RUTES

 

 Una activitat al mes, l’Associació organitza una ruta eqüestre a una zona del nostre País.

També tenim interès en sortir i fer estades una o dos vegades l'any en l'organització de rutes internacionals i conèixer noves cultures.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
D'ON SOM?

 

Els Cowboys de la Selva volem ser i sentir-nos família de tot arreu. És per això que tenim Cowboys de la Selva d'arreu de Catalunya i d’altres països, amb l'objectiu d'apropar-nos a tothom i a tota la natura/paisatges que ens envolta.